Екс-міністр: ЖЕК - єдина можлива форма управління для 90% будинків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-міністр: ЖЕК - єдина можлива форма управління для 90% будинків

586
Сьогодні необхідно зрозуміти, що ЖЕКи - єдина можлива форма управління для 90% будинків по всій Україні. Таку думку в прямому ефірі "5 каналу" висловив міністр з питань житлово-комунального господарства (2007-2010 рр.) Олексій Кучеренко, передає УНН.
"Ми ще 5-10 років будемо з цими ЖЕКами. І головне сьогодні - зрозуміти всім, в першу чергу міським головам і муніципалітетам, що ЖЕКи - це сьогодні єдина можлива форма управління для 90% будинків", - зазначив екс-міністр.
За його словами, в Києві є 10-15% сучасних будинків, які можуть самі себе обслуговувати, але решта - приречені співіснувати з ЖЕКами.
Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович 1 червня під час розширеного засідання Кабміну доручив Антимонопольному комітету запропонувати нові підходи до демонополізації сфери ЖКГ.
"Слово "ЖЕК" вже викликає сьогодні негативну реакцію, як то кажуть, алергію в суспільстві... Попрацюйте над цим питанням і дайте необхідні пропозиції", - сказав В.Янукович.
Президент України доручив також перевірити ефективність роботи ОСББ (об'єднань співвласників багатоквартирних будинків. - Ред.), яких в Україні налічується вже понад 15 тис.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас