Буковина посіла друге місце в Україні за кількістю туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Буковина посіла друге місце в Україні за кількістю туристів

259
За підсумками I кварталу Буковина посіла друге місце за туристичною відвідуваністю. Про це УНН повідомили в прес-службі Чернівецької ОДА.
Про високий рейтинг доповів губернатору Буковини Михайлу Папієву начальник управління інфраструктури та туризму ОДА Дмитро Павел. За його словами, зараз в області офіційно діють 98 сільських приватних садиб, а ще 150 садиб - неофіційно.
Для подальшого розвитку сільського туризму на території області передбачається створення туристично-інформаційних центрів для обслуговування туристів з інформаційним банком даних про туристичні маршрути, об'єкти туристичної інфраструктури; реалізацію інвестиційних проектів у галузі туризму, сільських зелених садиб; встановлення рекламних щитів при в'їзді в населені пункти, які інформуватимуть про сільські садиби в даній місцевості. Для поліпшення якості надаваних послуг у приватних садибах і для пропагування потенціалу сільського туризму на всеукраїнському рівні на Буковині буде також проведено конкурс "Краща сільська садиба".
Раніше повідомлялося, що для розвитку напрямку зеленого туризму Буковина співпрацюватиме з Бельгією.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас