В Японії побудували найкрутіші "американські гірки" у світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Японії побудували найкрутіші "американські гірки" у світі

122
В Японії за 23 мільйонів доларів побудували "американські гірки" з найкрутішим на сьогоднішній день вертикальним падінням у світі, яке точно не залишить байдужим любителів гострих відчуттів, пише видання Daily Mail.
Атракціон під назвою Takabisha відкривається 16 липня в парку розваг Fuji-Q Highland біля підніжжя гори Фудзіяма в префектурі Яманаші. "Гірка" довжиною більше кілометра включає в себе сім петель, а також 43-метровий спуск під кутом в 121 градус - найкрутіший штучний спуск у світі. Автори проекту запросили спостерігачів з Книги рекордів Гіннесса зафіксувати це досягнення конструкторської думки, що леденить душу.
Сміливці, які бажають прокотитися на такому атракціоні, в результаті стрімкого падіння на швидкості приблизно 100 кілометрів на годину на кілька миттєвостей опиняться в стані повної невагомості.
Вся поїздка на тлі красивого пейзажу займе рівно 112 секунд. Коштує це задоволення 8,67 євро.
Найбільш швидкісні у світі "американські гірки" Formula Rossa розташовані в Абу-Дабі в парку Ferrari World. Там можна покататися "з вітерцем" на швидкості 240 кілометрів на годину.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас