Для московських чиновників побудують окреме місто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для московських чиновників побудують окреме місто

Нерухомість
338
Колишні поля аерації в підмосковних Люберцях можуть стати першою територією, за рахунок якої будуть розширені межі Москви, пише газета "Комерсант" з посиланням на віце-мера з будівництва.
Президент Росії Дмитро Медведєв запропонував розширити межі Москви, створивши "столичний федеральний округ", і перенести туди значну частку державних установ федерального рівня.
На території в 500 гектарів столична влада планує побудувати до 5 мільйонів квадратних метрів житла.
Процес повинен завершитися до кінця 2011 року. Переговори між мером Москви Сергієм Собяніним і губернатором області Борисом Громовим з цього питання почалися ще на початку року, підтверджує виданню чиновник обласного уряду. "Залишилися формальності - провести публічні слухання і затвердити нові межі через депутатів Москви і області", - сказав співрозмовник газети. За його словами, передача земель пройде на безоплатній основі.
Собянін вважає, що в межах Москви після їх розширення має з'явитися нове місто-супутник, де розмістяться держустанови. За словами мера столиці, територія, на якій може розташуватися новий діловий центр Москви за межами столичної кільцевої автодороги (МКАД), буде обрана протягом двох тижнів, бо поки що готових рішень немає. Мер Москви і губернатор Московської області домовилися створити робочу групу з підбору територій для цього проекту.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас