Азаров: До кінця року ПДВ буде відшкодовуватися автоматично — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: До кінця року ПДВ буде відшкодовуватися автоматично

Казна та Політика
163
Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що до кінця року податок на додану вартість (ПДВ) повинен відшкодовуватися автоматично.
Як повідомила прес-служба українського уряду в суботу, про це Азаров сказав під час зустрічі з віце-президентом Світового банку Філіпом Ле Уору і представником Світового Банку в Україні Мартіном Райзером, яка відбулася в Києві в п'ятницю ввечері.
Як зазначив прем'єр, останнім часом в Україні зроблено дуже багато для ослаблення податкового тиску, створення сприятливих умов для ведення бізнесу, дерегуляції економічної діяльності.
Азаров, зокрема, зазначив, що був схвалений ряд законодавчих актів, які регулюють хронічні проблеми оподаткування.
"Відшкодування ПДВ - біда останніх п'ятнадцяти років. І тільки цього року вперше 70% цього податку відшкодовані автоматично", - зазначив Азаров, додавши, що до кінця року "ця проблема взаємин бізнесу і влади відпаде" - ПДВ повинен відшкодовуватися автоматично.
Водночас прем'єр відзначив важливість своєчасного схвалення бюджету на наступний рік, щоб ритмічно і послідовно продовжити фінансування життєво необхідних програм і підтримати темп перетворень в державі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас