Світовий банк готовий допомогти Україні, яка проводить реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк готовий допомогти Україні, яка проводить реформи

Казна та Політика
274
Світовий банк готовий надавати допомогу Україні з урахуванням необхідності та перспективності реформ, що проводяться в державі.
Як повідомила прес-служба українського уряду в суботу, мова про це йшла під час зустрічі прем'єр-міністра Миколи Азарова з віце-президентом Світового банку Філіпом Ле Уору і представником Світового Банку в Україні Мартіном Райзером, яка відбулася в Києві в п'ятницю ввечері.
Віце-президент СБ, зокрема, зазначив, що зараз в Україні робиться багато для того щоб поліпшити взаємодію між бізнесом і владою.
Ле Уору повідомив, що банк готовий надавати кошти на підтримку перетворень, особливо в ті сфери економіки, які енергійно реформуються. Зараз найбільш актуальним, на думку представників СБ, є вкладення коштів в енергозбереження і в розвиток високих технологій.
"Нема сфери, де б не проводилися реформи. Десь вони здійснюються швидше, десь повільніше. Зараз Верховна Рада розглянула питання пенсійної реформи, також реформи торкнулися охорони здоров'я, ЖКГ, адміністративної системи", - повідомив під час зустрічі Азаров.
Прем'єр підкреслив, що адміністративна реформа не обійшла і Кабінет міністрів України, зокрема, секретаріат уряду був скорочений більш ніж наполовину.
"Реформи реалізуються скрізь, ми взяли хороший темп", - підкреслив Азаров.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас