Слідом за Sony від хакерів дісталося Sega — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Слідом за Sony від хакерів дісталося Sega

442
Хакери викрали дані користувачів сервісу Sega Pass, що належить компанії-виробнику комп'ютерних ігор і обладнання Sega, повідомляє "Лента.ру".
Сервіс піддався хакерській атаці ще кілька днів тому, проте офіційно представники компанії відзвітували про те, що трапилося, тільки у вихідні.
За словами співробітників Sega, викрадені особисті дані зареєстрованих в Sega Pass користувачів - дати народження, адреси електронної пошти та паролі в зашифрованому вигляді. При цьому, як підкреслили в компанії, фінансова інформація і платіжні реквізити не були порушені.
В даний час сервіс Sega Pass недоступний, про що користувачів попередили як через поштову розсилку, так і безпосередньо на сайті компанії. Як скоро доступ до системи буде відновлений, не повідомляється.
Поки жодне з хакерських угруповань не взяло на себе відповідальність за викрадення даних користувачів Sega. Угруповання Lulz Security, яке нещодавно викрало персональні дані більше мільйона користувачів сайту SonyPictures.com, поспішило заявити про непричетність до атаки на Sega. Більше того, Lulz Security через свій твіттер запропонувала Sega свою допомогу в пійманні винуватців пропажі даних.
Нагадаємо, раніше групі хакерів, які називають себе Lulz Security, вдруге знову вдалося зламати ігрову мережу компанії Sony і викрасти понад мільйон паролів її користувачів, їхні поштові адреси та іншу особисту інформацію.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас