Росії запропонували купити боргові зобов'язання Іспанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росії запропонували купити боргові зобов'язання Іспанії

Казна та Політика
517
Іспанія висловила побажання про купівлю Росією іспанських боргових зобов'язань.
Про це повідомив у суботу журналістам віце-прем'єр, глава Мінфіну Олексій Кудрін, коментуючи переговори з делегацій уряду Іспанії в рамках Петербурзького економічного форуму.
"Спеціально це питання не обговорювалося, але ми почули побажання, щоб Росія також розміщувала свої кошти в іспанські цінні папери", - розповів він. При цьому він підкреслив, що уряд не може впливати на роботу державного агента. "У нас є ці папери в нашому пакеті, це буде залежати від дій брокера на ринку під час розміщення, але ми їм не даємо вказівки, як агенту, так і брокеру", - пояснив віце-прем'єр.
"Політичних обмежень немає", - підкреслив Кудрін. За його словами, "політичного дозволу з розміщення коштів Мінфін не дає, є критерій, пов'язаний з надійністю цих паперів", передає ИТАР-ТАСС.
Між тим, п'ять документів, у тому числі про співробітництво в галузі видобутку нафти, були підписані за підсумками зустрічі президента Росії Дмитра Медведєва і прем'єр-міністра Іспанії Хосе Луїса Родрігеса Сапатеро під час економічного форуму.
За матеріалами:
Maanimo.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас