На сьогоднішній день викуплено 80% квитків на Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На сьогоднішній день викуплено 80% квитків на Євро-2012

169
УЄФА станом на сьогоднішній день продала вже 80% замовлених квитків на матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року, повідомив глава департаменту планування та продажу квитків УЄФА Педро Коррейя.
"Згідно з нашими прогнозами, оплата завершиться не пізніше кінця липня 2011 року. Станом на сьогодні 80% замовлень вже викуплено. Однак всі замовлені квитки вважаються проданими", - цитує Коррейя Інформаційний центр "Україна-2012".
Чиновник УЄФА зазначив, що оплата квитків це довготривалий процес. Він додав, що процес оплати затягується не тільки з технічних, а й ментальним нюансам. "По-перше, кожному клієнтові ми надаємо різні можливості розрахуватися за квитки, як йому буде зручно. По-друге, впливає характер уболівальників. У разі оплати банківським переказом - все відкладають на останній день. Деякі, можливо, ще міркують: вигравши багато квитків, чи всі їм потрібні? По-третє, грає роль і технічна складова. УЄФА перевіряє всіх клієнтів, чи існує загроза перепродажу, виходу на чорний ринок", - роз'яснив Коррейя.
За його словами, у разі несплати за замовлені квитки, вони підуть на повторний продаж через лотерею, яка відбудеться після жеребкування фінальної частини турніру в Києві 2 грудня 2011 року. "Невикуплені квитки отримають інші люди, які стоять у черзі. Ми визначили другу чергу з охочих, які отримають повідомлення про таку можливість. Слава богу, є ще дуже багато охочих викупити квитки", - сказав представник УЄФА.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас