Кіпрській компанії дозволили придбати два українських агропідприємства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кіпрській компанії дозволили придбати два українських агропідприємства

Аграрний ринок
784
Антимонопольний комітет України дозволив кіпрській компанії KSG Agricultural and Industrial Holding Limited придбати два агропідприємства, збільшивши земельний банк до 52,9 тис. га.
Антимонопольний комітет України дозволив (Кіпр) придбати ТОВ "Агро" та ТОВ "М'ясокомбінат "Дніпро" (обидва - Дніпропетровськ), що збільшить земельний банк компанії до 52,9 тис. га, повідомляє РБК-Україна з посиланням на інформацію компанії, опубліковану на сайті Варшавської фондової біржі.
"Агро" володіє 100% ТОВ "Відродження" - сільськогосподарських компаній, яка орендує близько 9,7 га орної землі. Компанія також володіє свинарським комплексом на 6 тис. свиней і можливостями зерносховищами на 16 тис. тонн.
"М'ясокомбінат "Дніпро" - виробник ковбас з потужностями, що дозволяють переробляти близько 400 тонн ковбасних на місяць.
"Дане придбання зроблено в рамках вертикальної інтеграції переробних потужностей всередині холдингу", - йдеться в заяві KSG.
Нагадаємо, раніше АМКУ дозволив KSG Agro придбати 3 агропідприємства загальною площею в 9,8 тис. га, що збільшило площу орних земель компанії до 43,2 тис. га. У травні 2011 р. KSG Agro шляхом розміщення 33% акцій на Варшавській фондовій біржі залучила близько 40 млн дол.
KSG AgriculturalandIndustrialHolding (KSG Agro) - агровиробнича компанія Дніпропетровського регіону, що спеціалізується переважно на рослинництві (пшениця, соняшник, кукурудза, ячмінь, рапс та інші).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас