"Київенерго" витратить на тепломережі 300 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" витратить на тепломережі 300 млн грн

Казна та Політика
158
ПАТ "Київенерго" планує вкласти близько 300 млн грн на теплопостачання столиці. Про це повідомив під час прес-туру, присвяченого проведенню ремонтних робіт та реконструкції теплових мереж, перший заступник технічного директора, головний інженер "Київенерго" Юрій Гладишев, передає РБК-Україна.
"Ми плануємо вкласти в тепловий бізнес з реконструкції та модернізації систем теплопостачання близько 300 млн грн. Також ми плануємо прокласти понад 25 км нових трубопроводів, хоча, за нашими розрахунками, цього недостатньо. Для того щоб повністю задовольнити потреби Києва в цій галузі, необхідно прокласти близько 500-700 км трубопроводів", - зазначив Гладишев.
Крім того, "Київенерго" планує реконструювати 28,7 км мереж. На це компанія виділила близько 179,8 млн грн. Модернізація теплових мереж в першу чергу буде проводитися на Борщагівці, там запланована перекладка трьох ділянок теплових мереж централізованого опалення, а також гарячого водопостачання загальною протяжністю 2,7 км. Перекладку тепломереж також проведуть на Троєщині - чотири ділянки, довжина - 5 км, і на Біличах - три ділянки, протяжність - 1,1 км.
Як повідомлялося раніше, з початку нинішніх гідравлічних випробувань тепломереж столиці фахівці АТ "Київенерго" ліквідували 263 пошкодження.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас