Міненерго пропонує схвалити договір про СД між "Укргазвидобуванням" і Shell — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міненерго пропонує схвалити договір про СД між "Укргазвидобуванням" і Shell

Енергетика
253
Міністерство енергетики та вугільної промисловості пропонує Кабінету Міністрів схвалити укладення договору про спільну діяльність між дочірнім підприємством Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" "Укргазвидобування" та дочірнім підприємством британо-нідерландського концерну Royal Dutch Shell з видобутку вуглеводнів.
Про це під час виступу у Верховній Раді повідомив заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Сергій Чех.
За його словами, Міненерго підготувало відповідний проект розпорядження Кабміну, яке буде найближчим часом розглянуте урядом.
"Підготовлений проект розпорядження Кабміну про схвалення договору з спільної діяльності "Укргазвидобування" та дочірньою компанією Shell. Це розпорядження найближчим часом буде розглянуто урядом, і вже робота перейде в практичну площину", - сказав він.
Чех додав, що в даний час також успішно йдуть переговори з нафтовою компанією "Лукойл" (Росія) з розвідки і видобутку вуглеводнів на шельфі Чорного моря.
Як повідомляло агентство, у січні Shell заявила про плани з видобутку сланцевого газу на Юзовській газової площі (Донецька та Харківська області).
Крім того, компанія заявила про готовність брати участь у розробці родовищ газу на шельфі Чорного моря.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас