Газпром купить газові мережі Мордовії за 1 млрд рублів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Газпром купить газові мережі Мордовії за 1 млрд рублів

Енергетика
274
Газпром досяг домовленості з керівництвом республіки Мордовія про купівлю газових мереж, побудованих в ході газифікації регіону на кошти республіканського бюджету. За повідомленням агентства РІА Новини з посиланням на заступника голови правління ВАТ Газпром Валерія Голубєва, вартість мереж оцінюється в 1 млрд рублів.
"Свого часу керівництво республіки виділило вельми значні кошти на програму газифікації і це призвело до того, що сьогодні рівень газифікації в Мордовії один з найвищих в країні. Сьогодні ми домовилися про те, що всі ті мережі, які побудовані за рахунок республіканського бюджету, Газпром викупить назад, це дуже суттєві активи і вартість їх близько 1 млрд рублів", - сказав Голубєв на на засіданні оргкомітету з підготовки та проведення святкування 1000-річчя єднання мордовського народу з народами російської держави.
Кошти планується виплатити після закінчення коригування інвестиційної програми Газпрому., Керівництво республіки завдяки даній операції отримає можливість направити кошти для розвитку інших елементів інженерної інфраструктури та енергозабезпечення, також відзначив Голубєв.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас