У Міненерго планується ротація? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Міненерго планується ротація?

Казна та Політика
265
Найближчим часом планується як мінімум одна заміна в керівництві Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на інтернет-видання "Версії".
За словами співрозмовника видання, результати роботи державних підприємств у вугільній галузі опинилися настільки жалюгідними, що профільного заступника міністра вирішено "віддати на заклання". Очікується, що "відповідне рішення буде схвалено в кінці цього - початку наступного тижня".
За даними джерела, темпи роботи вугільних держпідприємств не витримують жодної критики, нові потужності не вводяться, більше того, значна кількість лав в шахтах не оновлюються, що вже найближчим часом призведе до суттєвого спаду виробництва. У провину нинішньому керівництву ставиться і відсутність результатів у роботі щодо залучення іноземного капіталу в галузь.
Серед кандидатів на посаду, найбільш імовірною називають кандидатуру молодого бізнесмена з Луганської області, Ігоря Лиски. За словами джерела, "він відмінно знає галузь і він один з небагатьох, хто розуміє як привести іноземні інвестиції в українське вугілля". Крім того, його призначення дозволить говорити про вливання "молодої крові".
За матеріалами:
Версії.сом
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас