В.о. мера Стаханова попався на хабарі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В.о. мера Стаханова попався на хабарі

Кримінал
190
У Бердянську (Запорізька область) при отриманні хабара затримано в.о. мера одного з районних центрів Луганської області та директора місцевої бази відпочинку, повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.
Бердянська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу стосовно в.о. мера одного з райцентрів Луганської області та директора бази відпочинку за фактом отримання хабара в 13 тисяч 200 гривень. Вони були затримані на місці злочину під час отримання хабара.
За інформацією прес-служби, хабар "вимагав від директора одного з торгових підприємств Бердянська як плату за підписання акту прийому-передачі меблів на користь бази відпочинку, яка є комунальною власністю міськвиконкому Луганської області".
Стосовно двох чиновників, викритих у хабарі, порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 368 Кримінального кодексу України (вимагання і отримання хабара).
У Бердянській міжрайонній прокуратури агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що у вівторок за рішенням суду термін утримання під вартою затриманих продовжений на 10 днів.
За даними джерел у правоохоронних органах Запорізької області, затриманий за хабар високопоставлений чиновник райцентру Луганської області є в.о. мера міста Стаханов.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас