Грабіжник виніс із Донецького ЦУМу золота на мільйон гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грабіжник виніс із Донецького ЦУМу золота на мільйон гривень

Кримінал
247
Невідомий за допомогою предмета, схожого на пістолет, здійснив пограбування ювелірного відділу Центрального універмагу в Донецьку, викравши цінностей на 1,13 мільйона гривень.
Про це повідомила керівник прес-служби Донецького міського управління головного управління Міністерства внутрішніх справ в Донецькій області Ольга Почкалова.
Вона уточнила, що 11 червня близько 9:00 невідомий під виглядом покупця прийшов у відділ, розташований на 2 поверсі, і попросив показати один золотий ланцюжок. "Після того, як продавець виконала прохання, нальотчик під загрозою предмета, схожого на пістолет, наказав їй: "Викладай інше", - розповіла Почкалова.
Після того, як перелякана жінка передала йому товар, грабіжник склав цінності в рюкзак і спокійно покинув будівлю універмагу.
"Продавець вирішила дочекатися господині торгової точки, разом вони перерахували збитки і лише після цього вирішили викликати міліцію", - повідомила Почкалова.
Вона уточнила, що камери відеоспостереження зафіксували злочинця. "Це худорлявий молодий чоловік, був одягнений у картату сорочку, бейсболку і мав при собі рюкзак", - повідомила керівник прес-служби.
З магазину було викрадено 76 ланцюжків та 24 браслета на суму в 1,13 мільйона гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас