Нафта торгується різноспрямовано на даних із США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта торгується різноспрямовано на даних із США

Енергетика
158
Ціни на нафту демонструють різноспрямовану динаміку в середу на тлі опублікованих напередодні статданих щодо роздрібних продажів в США, свідчать біржі.
Вартість липневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 9:40 мск знизилася на 0,44 долара, або на 0,44%, склавши 98,93 долара за барель. Липневі ф'ючерси на північноморську нафтову суміш марки Brent подорожчали на 0,66 долара, або на 0,55%, до 120,82 долара за барель.
У вівторок стало відомо, що обсяг роздрібних продажів в США зменшився в травні на 0,2% - вперше за 11 місяців. "Звіт (Мінпраці США) показує, що споживачі продовжують відчувати незручності від високої вартості пального", - вважає президент The Schork Group Inc. Стефан Шорк, якого цитує агентство Bloomberg.
Низький попит на пальне негативно впливає на вартість нафти і стимулює збільшення запасів на оптових складах. Інвестори чекають в середу звіту Міністерства енергетики США, який може показати збільшення запасів пального в країні на 1,05 млн барелів за тиждень, що завершився 10 червня.
В той же час експерти чекають, що звіт продемонструє зменшення запасів сирої нафти на оптових складах на 1,8 млн барелів за аналогічний період. Зменшення запасів сировини в одного з найбільших споживачів ресурсу в світі є фактором зростання світових цін на нафту.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас