Єфремов допускає розгляд Радою законопроекту про пенсійну реформу 15-17 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов допускає розгляд Радою законопроекту про пенсійну реформу 15-17 червня

Казна та Політика
280
Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов допускає розгляд Верховною Радою внесеного Кабінетом Міністрів законопроекту про пенсійну реформу 15-17 червня.
Про це він сказав на брифінгу, відповідаючи на запитання Українських Новин.
Депутат зазначив, що у вівторок планується проведення консультацій з Кабінетом Міністрів щодо окремих положень законопроекту.
"Можливо його включення до порядку денного навіть завтра (15 червня), якщо сьогодні ми отримаємо відповіді на відповідні питання", - сказав він.
За словами Єфремова, зокрема, депутати мають намір з'ясувати у членів уряду, підвищаться в результаті пенсійної реформи пенсії.
"Друге питання пов'язане з вислугою років військовослужбовців і працівників правоохоронних органів, він теж розбурхує. Є ще одна норма, яка внесена до законопроекту і з якої тепер намагається знайти вихід із ситуації, тому що вона внесена антиконституційно... зменшення максимальної пенсії до 10 мінімальних заробітних плат", - додав Єфремов.
Депутат зазначив, що коли відповідні питання будуть врегульовані, Рада включить відповідний законопроект до порядку денного.
Як повідомляло агентство, 31 травня Кабмін вніс до Ради доопрацьований законопроект про пенсійну реформу.
Комітет Ради у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів рекомендує парламенту повторно повернути законопроект № 7455 "Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи" уряду на доопрацювання.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас