В АКБ "Мрія" проходить тестування система електронної доставки й оплати рахунків Portmone™ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В АКБ "Мрія" проходить тестування система електронної доставки й оплати рахунків Portmone™

Кредит&Депозит
332
Система електронної доставки й оплати рахунків Portmone™ призначена для одержання рахунків за зроблені послуги і їхні оплати через Інтернет за допомогою платіжних карток VISA, MasterCard International чи Cirrus/Maestro, емітованих банком “Мрія”.
Система Portmone™ дозволяє, не виходячи з будинку чи офісу, перебуваючи за кордоном, одержувати, оплачувати і зберігати в одному місці рахунки від безлічі компаній і постачальників послуг.
Система Portmone™ офіційно запущена з 14 січня ц.р. Розроблювач системи - ТОВ “Портмоне” утворене в 2002 р. і входить до складу холдингу “Ефорс груп”, створеного в результаті виділення Департаменту електронного бізнесу “Мікро” зі структури корпорації в окремий напрямок.
Користувачі системи Portmone™ мають можливість одержувати в електронному виді рахунки, що регулярно виставляються їм за комунальні послуги, міжміські і міжнародні телефонні переговори, електроенергію (правий берег м.Києва). Користувачі системи одержують доступ до своїх рахунків через Web- і WAP-сайт, а повідомлення про виставляння рахунка - по електронній пошті і на мобільний телефон (SMS-повідомлення).
Система Portmone™ створена завдяки тісному співробітництву і підтримці з боку КП ГІВЦ Київської державної міської адміністрації, ЗАТ “УТЕЛ”, ВАТ “Укртелеком” і ін.
Розробляється також можливість оплати через систему Portmone™ місцевого зв'язку, рахунків за електроенергію (лівий берег м.Києва), кабельного телебачення, мобільного зв'язку, інтернету, щомісячних платежів по розстрочці, щомісячного погашення відсотків по споживчому кредитуванню, різних страхових програм і пр.
На першому етапі послугою Portmone™ зможуть користатися тільки кияни. До кінця 2003 р. планується поширити цю послугу і на жителів інших міст і довести кількість користувачів системи до 350-500 тис. чол.
За матеріалами:
ВТБ Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас