У Петербурзі суд посадив кішку під домашній арешт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Петербурзі суд посадив кішку під домашній арешт

Казна та Політика
156
У Московському районі Санкт-Петербурга судові пристави за незвичним рішенням суду зобов'язали жителя комунальної квартири не випускати свою кішку з кімнати, а також обмежили його в курінні, передає РБК.
Як повідомили в прес-службі Федеральної служби судових приставів РФ, дане рішення стало кульмінацією спору між сусідами по комунальній квартирі, який тривав 6 років.
"Сім'я, яка проживає на другій половині, незадоволена тим, що тварина постійно плутається під ногами на спільній території, за нею ніхто не прибирає", - відзначили в прес-службі.
Мешканці звернулися до суду, який постановив зобов'язати боржника не випускати кішку за межі своєї кімнати. Крім того, сусідам відповідача вдалося добитися заборони на куріння в місцях загального користування в комуналці.
"Для примусового виконання виконавчий лист був направлений до Московського районного відділу служби судових приставів. Судовий пристав відправив боржникові повідомлення про порушення виконавчого провадження. Через деякий час, відвідавши боржника, він зафіксував, що рішення суду виконане в повному обсязі. Претензій від стягувача більше не було", - підкреслили в прес-службі.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас