Тігіпко: Прийняття пенсійної реформи не буде безболісним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Прийняття пенсійної реформи не буде безболісним

Казна та Політика
1733
Віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко в ексклюзивному інтерв'ю одному з українських телеканалів висловив думку, що прийняття в парламенті проекту закону про пенсійну реформу не буде безболісним.
"Я вважаю, що безболісним не буде (прийняття законопроекту про пенсійну реформу - Ред.)", - сказав він, відповідаючи на питання ведучого, чи буде процес прийняття в парламенті законопроекту про пенсійну реформу безболісним і швидким.
С.Тігіпко також відзначив, що спілкується з багатьма політиками і практично всі розуміють, що пенсійна реформа потрібна. За його словами, досі цю реформу не провели лише Україна, Білорусь і Росія.
"Україна, Білорусія і Росія цього не зробили. Білорусія, я переконаний, що через це має теж колосальні зараз проблеми, фінансові проблеми. Росія - абсолютно інший випадок. Чому? Тому що нафта, газ, ціни на яких постійно зростають, дають можливість постійно підтримувати соціальну сферу. Ми такої можливості сьогодні не маємо", - додав С.Тігіпко.
Як повідомлялося, віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко упевнений, що Верховна Рада прийме пенсійну реформу до кінця цієї сесії.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас