У США мільярдер зніс будинок вартістю 43 мільйони доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США мільярдер зніс будинок вартістю 43 мільйони доларів

61
Американський мільярдер Девід Теппер зніс свій особняк на Лонг-Айленді (південь штату Нью-Йорк), який він придбав минулого року за 43,5 мільйона доларів. Як повідомляє портал Move, на його місці він планує побудувати новий будинок.
Дозвіл на знесення об'єкту Теппер отримав майже відразу після завершення угоди по його покупці, яка стала однією з найбільших на ринку житлової нерухомості США в 2010 році. Площа будинку на березі океану становила близько 570 квадратних метрів.
На даний момент майданчик повністю очищений і готовий до нового будівництва. Передбачається, що тут буде зведено двоповерховий будинок у колоніальному стилі площею понад 1050 квадратних метрів. На прилеглій території розташується тенісний корт і гараж на три автомобілі. У скільки Теппер обійдеться будівництво, не повідомляється.
Девід Теппер є засновником хедж-фонду Appaloosa Management. Згідно з рейтингом журналу Absolute Return and Alpha, за підсумками 2009 року він став найбагатшим керівником інвестфонду, заробивши 4 мільярди доларів. Минулого року, за даними The Wall Street Journal, його заробіток склав від 2 до 3 мільярдів доларів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас