В ТОВ дозволено мати вдесятеро більше учасників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В ТОВ дозволено мати вдесятеро більше учасників

Казна та Політика
183
Президент України Віктор Янукович підписав Закон України "Про внесення змін до деяких законів України щодо кількості учасників товариства з обмеженою відповідальністю".
Про це повідомляє прес-служба глави держави.
Як повідомляв УНІАН, 12 травня Верховна Рада України ухвалила Закон України "Про внесення змін до деяких законів України (про кількість учасників товариства з обмеженою відповідальністю)".
Законом передбачається внести зміну до статті 50 Закону України "Про господарські товариства", збільшивши максимальну кількість учасників ТОВ з 10 до 100 осіб.
В разі виникнення необхідності збільшення розміру статутного капіталу у зв'язку з перетворенням товариства з обмеженою відповідальністю на акціонерне товариство формування такою юридичною особою статутного капіталу здійснюється впродовж п'яти років.
Товариства з обмеженою відповідальністю, створені до набрання чинності цим Законом, зобов'язані привести свої статути в частини максимальної кількості учасників товариства з обмеженою відповідальністю у відповідність з цим Законом до 1 січня 2012 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас