В політичних колах передбачають літню міграцію в уряді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В політичних колах передбачають літню міграцію в уряді

Казна та Політика
242
Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко прогнозує, що звільнення в уряді продовжуватимуться впродовж літа, а питання щодо можливої відставки прем'єр-міністра Миколи Азарова вирішуватиметься лише восени.
Про це Томенко заявив сьогодні під час робочої поїздки в Автономну Республіку Крим.
За словами Томенка, доля Азарова вирішуватиметься лише тоді, коли почнуться серйозні соціальні протести, яких влітку чекати не варто.
"Мені здається, що Азаров піде з посади на хвилі соціального протесту восени, але відставки міністрів в уряді продовжуватимуться. Історія з Тихоновим була перша, але не остання", - сказав віце-спікер.
Томенко прогнозує, що ситуація виглядатиме таким чином, що "раз на тиждень потрібно буде звільняти хоч би одну людину", підготувавши таким чином громадську думку, що цей уряд вичерпав себе.
Віце-спікер також висловив думку, що Азаров може бути звільнений і в разі, якщо стануться якісь екстраординарні соціальні або економічні події. "Ну, наприклад, нам наведуть аргументи, що Україна дійсно доведена до дефолту, або якщо виявиться, що в результаті переговорів між Україною і Росією ціна на газ підвищується", - сказав він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас