Донецькі вимагають від Азарова 3 мільярди грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецькі вимагають від Азарова 3 мільярди грн.

Казна та Політика
577
Донецька облрада хоче укласти угоду з Кабміном, яка передбачає фінансування у розмірі 2,9 мільярдів гривень з різних джерел.
Відповідне рішення депутати прийняли в четвер на четвертій сесії обласної ради шостого скликання, повідомляє ОстроВ.
За проголосували 117 з 130 присутніх депутатів.
Як відзначив в.о. начальника головного управління економіки облдержадміністрації Валерій Переверзєв Донецька облрада пропонує закріпити за Донецькою областю статус пілотного регіону з дослідження проблем розвитку людського потенціалу.
Депутати пропонують провести на регіональному рівні соціальний моніторинг по людському розвитку; розробити комплекс заходів, спрямованих на збереження і розвиток людського потенціалу Донецької області.
Поставлено також завдання збалансувати регіональний ринок праці з потребами інноваційного розвитку.
Інші заходи будуть спрямовані на підвищення якості життя населення області: надійне і ефективне забезпечення якісною питною водою жителів населених пунктів; забезпечення продовольчої безпеки регіону; створення безпечних умов мешкання для жителів аварійних будинків; модернізація і розвиток спортивної інфраструктури.
Крім того, в рамках реалізації угоди планується створити нові об'єкти інноваційної інфраструктури регіону - два наукові парки і центр трансферу технологій, а також на практиці відпрацювати механізм державно-приватного партнерства в інноваційній сфері.
Загальний обсяг фінансового ресурсу, який необхідний для реалізації всіх спільних заходів щодо двох пріоритетних напрямів, становить 2,9 мільярда гривень, у тому числі: кошти державного бюджету - 1,8 мільярда гривень, місцевих бюджетів - 720 мільйонів гривень; кошти приватних інвесторів - 375 мільйонів гривень.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас