ВАТ "Газпром" залишиться експортером в СНД — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВАТ "Газпром" залишиться експортером в СНД

Енергетика
129
ВАТ "Газпром" був і залишається експортером газу в країни колишнього Радянського Союзу - зміни контрагента в контрактах з ВАТ "Газпром" на ТОВ "Газпром експорт" не сталося, пояснили Агентству газової інформації (АГИ) джерела в "Газпромі".
Йдеться про переведення управління по роботі з країнами ближнього зарубіжжя з департаменту маркетингу і переробки газу і рідких вуглеводнів до департаменту зовнішньоекономічної діяльності "Газпрому". Повністю управління буде переведено з одного департаменту в іншій або перейдуть окремі співробітники, ще належить вирішити. Провести реорганізацію планується в другому півріччі.
Департамент маркетингу очолює Кирило Селезньов, куратор - заступник голови правліннями Валерій Голубєв; департамент зовнішньоекономічної діяльності очолює Павло Одеров, куратор - заступник голови правліннями Олександр Медведєв.
Раніше в "Газпромі" неодноразово попереджали, що внесення до довгострокових контрактів будь-яких змін багато ризиками порушення балансу інтересів покупця і продавця.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас