Кабмін спростив порядок митного оформлення товарів, необхідних для проведення ЧЄ-2012 з футболу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін спростив порядок митного оформлення товарів, необхідних для проведення ЧЄ-2012 з футболу

Казна та Політика
159
Кабінет Міністрів спростив порядок митного оформлення товарів, необхідних для підготовки і проведення чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства фінансів.
Відповідну постанову "Про внесення зміни до Порядку митного оформлення товарів, що ввозяться на митну територію України і підлягають обов'язковій сертифікації в Україні" уряд прийняв на засіданні в четвер.
Документ, зокрема, передбачає, що пропуск через митний кордон України і митне оформлення предметів, які, згідно з законодавством, звільняються від сплати мит і призначені для здійснення заходів щодо підготовки і проведення ЧЄ-2012 з футболу, здійснюватимуться без надання сертифікатів відповідності або свідоцтв про визнання відповідності.
Кабмін прогнозує, що такі заходи сприятимуть спрощенню і прискоренню митного оформлення товарів, необхідних для ЧЄ-2012 з футболу.
Як повідомляло агентство, в липні 2010 року Верховна Рада дозволила державні закупівлі товарів, робіт і послуг, які необхідні для підготовки до проведення чемпіонату, у одного учасника без погодження з Міністерством економічного розвитку і торгівлі.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас