Укрзалізниця і "Бориспіль" куплять 500 таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця і "Бориспіль" куплять 500 таксі

328
Укрзалізниця і аеропорт "Бориспіль" мають намір до кінця року купити 500 автомобілів для надання послуг таксі. Про це на прес-конференції в Києві повідомив віце-прем'єр-міністр Борис Колесников.
За його словами, передбачається, що ці автомобілі будуть обладнані кондиціонерами, сучасними лічильниками і іншими пристроями, необхідними для швидкого і комфортного проїзду пасажирів.
Колесников додав, що, дізнавшись про ці плани, свої послуги державі запропонували відразу декілька приватних компанії-перевізників, проте, оскільки немає повної упевненості в їх можливості виконати свої зобов'язання, їм було відмовлено.
Віце-прем'єр відзначив, що держава планує вже до кінця року почати експлуатацію цих автомобілів. "Вже взимку цього року машини почнуть працювати в "Борисполі" і на центральному залізничному вокзалі Києва", - сказав Колесников.
Нагадаємо, 19 травня віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури України Борис Колесников допустив створення Укрзалізницею і аеропортом "Бориспіль" спільної служби таксі. За словами Колесникова, це необхідно для наведення ладу, зокрема, він вказав на наявність проблем з таксі в аеропорту.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас