В КПУ впевнені, що змусять владу відмовитися від пенсійної реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В КПУ впевнені, що змусять владу відмовитися від пенсійної реформи

Казна та Політика
283
Жорстка позиція Комуністичної партії України щодо урядової Пенсійної реформи і Трудового кодексу кілька разів змушувала владу відкликати проекти законів для корінної переробки з врахуванням вимог і інтересів простих людей. Про це заявив народний депутат від КПУ Петро Цибенко, повідомили в прес-службі партії.
При цьому Цибенко відзначив, що якщо влада не зробить висновків з роботи над помилками, комуністи мають намір покинути парламентську більшість. "Я не відкидаю такої можливості. Це по-перше. А по-друге, я пишаюсь тим, що належу до політичної сили, яка послідовно виступала, виступає і виступатиме проти підвищення пенсійного віку. Ми використовуватимемо всі методи, аби прийняття пенсійної реформи в нинішній редакції не відбулося", - заявив комуніст.
У свою чергу народний депутат від КПУ Олександр Голуб заявив, що "навіть ті нібито нові варіанти, які пропонуються, покликані всього лише замаскувати шкуродерські вимоги, які МВФ висунув до нашої країни".
Тому, за його словами, цілком імовірно, що на 44 з'їзді партії, який відбудеться 18 червня в Жовтневому палаці столиці, обговорюватиметься і питання виходу фракції КПУ із складу парламентської більшості. "Подібні рішення приймає не фракція, а партія. У нас 18-19 червня буде з'їзд. Можливо, ця тема стане предметом обговорення", - відзначив Голуб.
Раніше народний депутат від КПУ Євген Царьков повідомляв, що під час 44 з'їзду комуністи визначатимуться стосовно подальшого перебування в парламентській більшості.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас