В "Регіонах" помітили тиск Росії на Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Регіонах" помітили тиск Росії на Україну

Енергетика
408
Депутат від Партії регіонів Владислав Лук’янов вважає, що пропозиції Росії про входження України в Митний союз, або об'єднання українського Нафтогазу з російським Газпромом, як єдиного шляху отримання дешевшого газу - це тиск на Україну, і підкреслив, що дуже не задоволений позицією російської сторони в переговорах прем'єр-міністрів.
"Безумовно, я вважаю ці пропозиції тиском на Україну, і я вважаю недопустимим такий формат переговорів", - заявив він в ефірі "5 каналу" в середу ввечері. Лук’янов додав, що після переговорів між російським і українським прем'єрами, він змінив свою позицію щодо Митного союзу, який Україні нав'язує Росія.
"До переговорів у такому форматі я особисто був прихильником Митного союзу, тому що я розумію, що з економічної точки зору, ми отримували від Митного союзу значно більше, ніж від іншої пропозиції. Але після того, як я побачив, які тяжкі умови пред'являються Україні в ситуації переговорів щодо рівня цін на газ, у мене з'явилися сумніви, що це не потрібно робити", - додав Лук’янов.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас