Азаров схвалює будівництво залізниці Москва-Відень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров схвалює будівництво залізниці Москва-Відень

276
Україна схвалює реалізацію проекту з організації ширококолійного залізничного сполучення Москва-Відень через територію України.
Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров під час Віденського економічного форуму "Інновації: розширення інноваційного простору".
"Ми схвалюємо реалізацію проекту з будівництва ширококолійної залізничної колії від Кошице (Словаччина) до Відня (Австрія). Проект передбачає організацію прямого залізничного сполучення по маршруту Москва-Відень транзитом через територію України", - наводить слова Азарова прес-служба Кабміну.
"Для нас це надзвичайно важливо. Лише хотілося б від розмов, які ведуться впродовж декількох років, перейти до діла", - додав український прем'єр.
За словами Азарова, Україна також підтримує будівництво мультимодальних транспортних логістичних центрів у Дунайському регіоні, зокрема будівництво швидкісного залізничного сполучення Львів-Відень.
Як відзначив прем'єр-міністр, нещодавно він провів зустріч з канцлером Австрії, під час якої запропонував активну участь України в реалізації проекту. Він підкреслив, що Україна не лише схвалює реалізацію цього проекту, але і готова частково брати участь в його фінансуванні.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас