Колесников: Влада Львова має самостійно знайти кошти на дороги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников: Влада Львова має самостійно знайти кошти на дороги

Казна та Політика
386
З державного бюджету України Львів отримає кошти на будівництво всіх об'єктів до ЄВРО-2012, а кошти на дороги має знайти місцева влада, повідомив журналістам у Львові віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесников, передає кореспондент УНН.
"Ми хочемо побачити можливості місцевої влади", - сказав чиновник.
Колесников нагадав, що за державні кошти у Львові, окрім стадіону і аеропорту, буде відремонтований головний залізничний вокзал "Львів", а залізниця проведе реконструкцію дороги.
"Є міста, які приносять гроші до бюджету, а є міста, які лише беруть з нього кошти. Коли Львів перестане бути дотаційним, уряду буде значно легше", - додав Колесников.
Як повідомлялося, вокзал "Львів" реконструюватимуть в 3 етапи - аж до 2022 року.
Віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесников під час свого перебування у Львові 23 грудня минулого року доручив місцевій владі зробити реконструкцію Привокзальної площі, адже вона перебуває в страшному стані.
Сьогодні, за рік до проведення ЄВРО 2012, урядова делегація оглянула реконструкцію ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" і злітно-посадочної смуги, ознайомилася з будівництвом стадіону до ЄВРО 2012, а також в центрі Львова повідомила про виробництво українсько-французьких карет швидкої допомоги "Рено" - "ЛАЗ" для міст, що приймають ЄВРО-2012, і інших українських міст, які вимагають оновлення карет швидкої допомоги.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас