Експерти: Поліпшити ситуацію з теплопостачанням Києва дозволить концесія тепломереж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: Поліпшити ситуацію з теплопостачанням Києва дозволить концесія тепломереж

Енергетика
189
Президент Всеукраїнської асоціації приватних інвесторів ЖКГ Сергій Бульбас заявляє, що поліпшити ситуацію з теплопостачанням Києва дозволить концесія столичних тепломереж. "Єдиний вихід - це залучення приватних інвестицій.
Або ж залучення тих чи інших фінансових ресурсів з тих чи інших, образно кажучи, фінансових інститутів, як Світовий банк, Банк реконструкції і розвитку, під гарантії держави. Інших шляхів на сьогоднішній день не придумано", - сказав він у програмі "Акценті", показаній в ефірі одного з телеканалів.
"Коли країна розвивається, і ми бачимо, що потрібні інвестиції, а в бюджеті цих коштів немає, в цей час це основна причина, чому мають бути залучені зовнішні приватні інвестиції", - говорить віце-президент компанії ContourGlobal, експерт енергоринку Юрій Саква. "На сьогоднішній день енергетичне устаткування по всій Україні за винятком двох чи трьох маленьких об'єктів застаріло морально фізично і вимагає знесення. Енергетика має бути реформована з точки зору заміни устаткування на сучасне, яке відповідає чинним вимогам", - відзначає він.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас