Азаров дав 90-відсоткову надбавку прес-секретарю Януковича? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров дав 90-відсоткову надбавку прес-секретарю Януковича?

Казна та Політика
430
Депутат Верховної Ради від "Народної самооборони" Володимир Ар'єв називає рішення уряду про надання надбавки прес-секретарю і радникам Президента Віктора Януковича "бенкетом під час чуми".
Про це УНІАН повідомили в прес-службі партії "Народна самооборона".
"У масштабах держави витрати в результаті цього підвищення - невеликі, але це чіткий сигнал, що влада готова підтримувати "своїх" за рахунок коштів товариства", - заявив Ар'єв.
"Тоді, коли споживчий кошик пересічного українця менший, ніж у полоненого німця після Другої світової війни, таке підвищення зарплати - плювок в обличчя всьому суспільству і демонстрація того, що влада думкою людей просто нехтує", - зазначив депутат.
Як повідомлялося, прес-секретар і радники Президента отримають надбавку до зарплати розміром 90%. Відповідні зміни 1 червня були внесені до постанови Кабінету міністрів України.
До цієї постанови надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці розміром 90% отримували глава Адміністрації Президента, керівник секретаріату Кабінету міністрів, керівник Державного управління справами, керівник Апарату Верховної Ради, а також їх заступники, перші заступники і заступники міністра, голова Державної прикордонної служби, керівник розвідувального органу Міністерства оборони.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас