Путін: Цього року українсько-російський товарооборот перевищить докризовий рівень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Цього року українсько-російський товарооборот перевищить докризовий рівень

Казна та Політика
225
В поточному році українсько-російський товарооборот перевищить докризовий рівень. Про це сказав глава Уряду РФ Володимир Путін сьогодні в Москві на засіданні комітету з питань економічного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії, повідомили УНН в прес-службі КМУ.
"Швидкими темпами зростає рівень двостороннього товарообороту. У 2010 році він додав 62 відсотки і склав 37 мільярдів доларів. Вже в поточному році ми розраховуємо перевищити докризовий рівень товарообороту. Результати першого кварталу поточного року свідчать про приріст товарообороту, і якщо і далі ми підемо такими темпами, то до кінця року ми не лише вийдемо на докризовий рівень товарообороту, але і перевищимо його", - підкреслив В.Путін. При цьому він підкреслив, що загальною метою України і Росії є вихід на якісно новий рівень ділової співпраці.
Нагадаємо, Путін і Азаров в Москві зустрілися "віч-на-віч". Після зустрічі відбудуться переговори у вузькому і розширеному складі.
На порядку денному - енергетична співпраця, зокрема, питання про ціну на російський газ і його транзит по території України і торговельно-економічні відносини двох країн.
Як повідомлялося раніше, напередодні відбулася зустріч Віктора Януковича з Миколою Азаровим, під час якої глава держави приділив окрему увагу візиту Азарова до Росії. Зокрема, Президент підкреслив, що заплановані зустрічі Азарова з представниками російської влади, і перш за все, з Прем'єр-міністром Росії, дуже важливі для підготовки засідання Міждержавної комісії.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас