ТНК-ВР виводить на український ринок фірмовий бензин Pulsar — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТНК-ВР виводить на український ринок фірмовий бензин Pulsar

Енергетика
705
В Київській області на автозаправних комплексах ТНК з помаранчевими крапками стартували продажі фірмового пального ТНК Pulsar з октановим числом 95.
Як повідомляє прес-служба компанії, виробництво бензину організоване на нафтобазі в м. Василькові. Бензин виробляється на спеціально спроектованій установці методом вакуумного ультразвукового змішення рідин в потоці, що робить неможливим розшарування пального.
Базовим для ТНК Pulsar є бензин А-95 виробництва литовського Мажейкяйського НПЗ, що відповідає екологічним нормам Євро-5 і вимогам українських ДСТУ 4839-2007 «Бензинів автомобільні підвищеної якості». Для вдосконалення нафтопродукту в нього вводиться спеціально створена концерном BASF (Німеччина) миюча і захищаюча присадка.
За словами головного керуючого директора ТНК-ВР в Україні Дідьє Казіміро, новий продукт "екологічно безпечним, має видатні експлуатаційні характеристики, окрему логістику постачань і особливу систему контролю якості".
Дослідження показали, що ТНК Pulsar зменшує кількість відкладень на впускних клапанах до 34 разів, скорочує рівень забруднення карбюратора в середньому більш ніж на 11 %, володіє в 2,4 разу меншою корозійною активністю в порівнянні із стандартним бензином А-95.
Компанія відзначає, що з бензину ТНК Pulsar починається впровадження нової вдосконаленої системи контролю якості пального, яка надалі застосовуватиметься до всіх нафтопродуктів, що реалізуються у власній мережі ТНК-ВР.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас