Понад 600 мільйонів користувачів Skype опинились off-line — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 600 мільйонів користувачів Skype опинились off-line

6011
Сервіс інтернет-телефонії Skype, придбаний корпорацією Microsoft на початку травня, частково втратив працездатність, повідомив офіційний блог сервісу. Компанія стверджує, що проблема з підключенням до онлайн-служби торкнулася невеликого числа користувачів, і зараз співробітники Skype працюють над виявленням причини некоректної роботи системи.
В той же час незалежний розробник Юхим Бушманов заявив, що у нього є вихідний код популярного сервісу IP-телефонії Skype і вбудованого в програму механізму шифрування даних.
Бушманов, який називає себе "дослідником-фрілансером", пояснює свій вчинок бажанням зробити Skype спеціалізованим програмним забезпеченням з відкритим вихідним кодом, аби кожен міг програмувати і набудовувати клієнт під свої споживчі цілі і потреби.
В Skype говорять, що несанкціоноване використання коду сервісу прирівнюється до порушення прав компанії на інтелектуальну власність. "Ми зробимо всі необхідні заходи, щоб зупинити ці мерзотні спроби підірвати роботу Skype", - заявили представники прес-служби Skype у відповідь на прохання агентства прокоментувати заяву Бушманова.
В сервісі Skype зареєстровано понад 600 мільйонів користувачів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас