У Facebook стартувала акція допомоги київським бездомним собакам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Facebook стартувала акція допомоги київським бездомним собакам

54
В соціальній мережі Facebook з'явилися профайли 15 собак, які мешкають в притулку Сіріус, який знаходиться під Києвом.
"Собаки ведуть активне соціальне життя, набуваючи нових знайомих і сподіваючись на те, що серед них вони зможуть знайти господаря", - повідомили Кореспондент.net організатори проекту.
Дана ініціатива не нова, раніше представники словенського рекламного агентства вже проводили аналогічну акцію у себе в країні, і досвід виявився настільки вдалим, що їхні українські колеги вирішили реалізувати його і в Україні.
Суть проекту дуже проста: більшість з активних користувачів Facebook часто відзначають кнопкою "Мені подобається" цікаві сторінки і додають нових друзів, таким чином організатори акції сподіваються, що користувачі соціальної мережі стануть не просто віртуальними друзями для цих собак, а і справжніми господарями або зможуть надати тваринам будь-яку іншу допомогу.
"Ініціатива Додай справжнього друга дає людям можливість знайти справжніх друзів – вірних і відданих чотириногих, які в даний момент страждають від браку людської турботи і любові", - повідомляють активісти руху.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в київському притулку для тварин відкрилося сучасне ветеринарне відділення для догляду за прооперованими бездомними тваринами.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас