Росія потрапила в трійку найменш дотепних країн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія потрапила в трійку найменш дотепних країн

46
Складено рейтинг країн, де живуть найменш дотепні люди. Хіт-парад країн з найвеселішим населенням був заснований на опитуванні приблизно 30 тисяч осіб в 15 країнах.
Результати дослідження у вівторок, 7 червня, опублікувала газета The Daily Telegraph.
Згідно з думкою учасників опитування, замовленого соціальною мережею Badoo, найбільш вираженою нездатністю смішно жартувати і дотепно відповідати на чужі репліки володіють жителі Німеччини. Вважається, що німці не дуже високо цінують почуття гумору один одного, віддаючи перевагу раціональності і працездатності.
На другому місці рейтингу - жителі Росії. З якої причини росіяни попали на таке високе місце в списку найменш дотепних країн, не уточнюється. Замикають трійку лідерів хіт-параду відсутності почуття гумору представники Туреччини.
Великобританія, яка традиційно вважалася постачальницею особливого гумору з національним колоритом, виявилася на четвертому місці. Як пояснив представник Badoo Ллойд Прайс, учасники опитування дійшли до висновку про те, що британці не вміють жартувати, оскільки в уявленні респондентів жителі Сполученого королівства дуже замкнуті і зосереджені самі на собі.
Десятка країн з найнедотепнішими жителями виглядає таким чином:
Німеччина
Росія
Туреччина
Великобританія
США
Франція
Польща
Бельгія
Нідерланди
Канада.
Кілька років тому німці також були визнані найбільш невмілими жартівниками. Так, в 2007 році під час опитування, покликаного визначити найвеселішу націю, було з'ясовано, що над німецькими жартами не сміються навіть самі жителі країни (дев'ять з десяти німців призналися, що їм не подобається почуття гумору їхніх співвітчизників). Тоді ж, в 2007 році, найнедотепнішими європейцями були визнані британці.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас