Нафта дешевшає на побоюваннях з приводу перспектив американської економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає на побоюваннях з приводу перспектив американської економіки

Енергетика
585
Світові ціни на нафту знижуються в понеділок на фоні даних щодо безробіття в США, що стали ще однією ознакою сповільнення економічного зростання США, свідчать дані торгів.
Вартість липневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 9:02 мск опустилися на 0,14 долара, або на 0,14% - до 100,08 долара за барель. Ціна липневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знизилася на 0,42 долара, або на 0,36% - до 115,42 долара за барель.
Учасники торгів продовжують відігравати дані, опубліковані в п'ятницю, про те, що рівень безробіття в США в травні склав 9,1%, а число робочих місць в несільськогосподарських галузях економіки збільшилося всього на 54 тис. Аналітики прогнозували приріст робочих місць в несільськогосподарському секторі економіки на 165 тис.
"Зі сповільненням зростання економіки інвестори побоюються сповільнення темпів збільшення попиту на нафту", - наводить агентство Bloomberg думку аналітика Oil Outlooks and Opinions Карла Ларрі.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас