Поштові сервіси Google, Microsoft і Yahoo! були атаковані хакерами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поштові сервіси Google, Microsoft і Yahoo! були атаковані хакерами

460
Електронні пошти Microsoft і Yahoo! зазнали атак хакерів, повідомив представник американо-японської компанії з розробки антивірусного програмного забезпечення Trend Micro.
Кібератака була здійснена 2 червня одночасно зі зломом поштового сервісу Gmail, що належить Google, передає 4 червня РБК. Передбачається, що хакери намагалися отримати особисті дані власників поштових скриньок та їх листування.
Раніше представники Google звинуватили в цьому Китай і заявили, що в результаті злому постраждали користувачі з США, Південної Кореї та інших країн Азії. До них можуть входити політики, правозахисники та військові, вважають в компанії. Федеральне бюро розслідувань США почало розслідування стосовно проведених кібератак.
Раніше хакерських атак зазнала компанія Sony. З її ігрової мережі були викрадені особисті дані більше 80 мільйонів користувачів. Серед вкрадених даних виявилися не тільки номери телефонів або дати народження, але і коди кредитних карт. Компанія заявила, що не може гарантувати збереження коштів, розміщених на них.
За матеріалами:
FundMarket
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас