Хілларі Клінтон засудила сірійську владу за відключення Інтернету в країні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хілларі Клінтон засудила сірійську владу за відключення Інтернету в країні

156
Держсекретар США Хілларі Клінтон засудила сірійську владу за відключення Інтернету в країні 3 червня. Про це повідомляє радіостанція "Голос Америки".
"Ми глибоко стурбовані повідомленнями про те, що Інтернет-сервіс, а також ряд комунікаційних мереж, були відключені у багатьох частинах Сирії. Ми засуджуємо будь-які спроби позбавити народ Сирії можливості реалізовувати права на свободу слова і зборів", - йдеться в заяві держсекретаря США.
Клінтон також додала, що "сірійська влада і раніше обмежувала доступ в Інтернет, намагаючись не допустити, щоб народ країни мав доступ до інформації та можливості її поширення. Сирійський уряд має зрозуміти, що спроби заткнути рот населенню не змогли запобігти змінам, які вже відбулись. Ми впевнені, що сирійський народ захоче і зможе знайти способи, щоб його голос був почутий".
На завершення вона заявила, що Сполучені Штати виступають на захист прав людини, включаючи свободу слова, і закликають всі уряди поважати ці права.
Нагадаємо, 3 червня влада Сирії відключила Інтернет практично на всій території країни. Пізніше на більшій частині території країни доступ до Інтернету був відновлений.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас