У Києві на Майдані хочуть побудувати 22-поверховий готель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві на Майдані хочуть побудувати 22-поверховий готель

1153
У найближчі 2-3 роки Майдан може кардинально змінити вигляд. Будівля Федерації профспілок може збільшитися на три поверхи, а в його дворі - вирости 22-поверхова висотка
Як повідомляє газета Сегодня, у Федерації профспілок вже підготували передпроектні пропозиції, однак головний архітектор Києва їх не схвалює.
"Я бачив пропозиції будівництва: і окремої споруди, і надбудови над існуючим будинком. Але виступаю проти цих нововведень - від Європейської площі до Бессарабки зараз цілий архітектурний ансамбль. Це частково радянський стиль, але він єдиний, і я не бачу сенсу його порушувати - якби архітектор спочатку хотів зробити будівлю вище, відразу б і передбачив іншу поверховість. Навряд чи я дам своє добро на такий проект", - заявив головний архітектор столиці Сергій Целовальник:
За інформацією газети, запропонувати реалізувати проект можуть ізраїльській компанії Engelinvest Group, а побудувати новий готель ФПУ розраховує максимум за чотири роки, і це може стати найбільшим готельним центром в Україні.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас