У Туреччині закривають магазини з алкоголем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Туреччині закривають магазини з алкоголем

529
У Туреччині після скандалу з отруєнням російських туристів підробленими віскі, опечатані близько трьохсот магазинів, де був виявлений сурогатний алкоголь
У ході спеціального рейду в Стамбулі виявлено нелегальний склад, де зберігалися близько трьох тисяч пляшок з сурогатним алкоголем. Щоб уникнути нових смертельних випадків влада звертається до господарів магазинів з проханням про сприяння.
Як повідомляє радіо Свобода, слідство з'ясувало, що підроблений алкоголь був завезений до Туреччини з Північного Кіпру. Проте влада республіки заперечує, що підроблений алкоголь був вироблений там. Реалізовувала продукцію в Туреччині компанія з Анкари "Бірлік Гидан", яка продала більше десяти тисяч пляшок підробленого віскі в Анкарі, Мерсині, Анталії. Бодрумі. Управління безпеки провело перевірку за місцем реєстрації фірми. Проте всі її документи виявилися фальшивими.
Масове отруєння російських туристів метанолом, який містився в сурогатному алкоголі, відбулося в ніч на 27 травня. Троє росіянок померли.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас