КМДА: Без ретельної оцінки тепломережі «Київенерго»не віддадуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: Без ретельної оцінки тепломережі «Київенерго»не віддадуть

Казна та Політика
120
Коментуючи рішення Київради про початок розробки умов передачі теплових мереж у концесію компанії "Київенерго", секретар Київради Галина Герега заявила, що без попередньої правдивої оцінки ніякі об'єкти передані не будуть.
"Я знаю одне: ми повинні зберегти майно громади Києва. Ми ще нікому нічого не віддали. Тим більше за безцінь. Ніякого офіційного документа з їхнього боку не було. Сьогодні ми п'ять годин радилися з депутатами і представниками "Київенергохолдингу" з цього приводу. Я вас запевняю: просто так ніхто нікому нічого не віддасть. З чого почнемо? З правдивої оцінки вартості майна громади. У тому числі й об'єктів, на які претендує "Київенерго", - заявила секретар Київради.
"Спочатку оцінимо майно, а потім прикинемо, скільки інвестицій нам необхідно, якщо самостійно оптимізувати мережі. Десь - за допомогою бюджету, десь - кредитів... Якщо ж нам запропонують хороші умови потенційні інвестори - будемо дивитися. А поки одні розмови. Офіційних пропозицій не було. Для мене найголовніше - економічне обґрунтування, його я ще не бачила. Але як фінансист я дуже люблю аналізувати цифри. Коли побачимо економічну ефективність від пропозиції, будемо приймати своє рішення... Я за жодних обставин не буду шукати варіанти рішень поза регламентом. Ні з якого питання. Моє ім'я дуже дорого коштує", - підкреслила Герега.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас