Журналістам заборонили пікетувати Межигір'я — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Журналістам заборонили пікетувати Межигір'я

812
Київський окружний адміністративний суд заборонив акцію "Стоп цензурі", яка планувалася 6 червня у резиденції президента в Межигір'ї.
Як повідомляє "Українська правда", таким чином суд підтримав позов сільського голови Нових Петрівців Родіона Старенького.
Новопетрівська сільрада просила суд заборонити проведення журналістської акції біля Межигір'я, оскільки акція "порушує особисті права президента Віктора Януковича".
Про це йшлося в позовній заяві.
"Слід взяти до уваги, що місцем проведення мітингу оголошено місце проживання президента України, а не місце його роботи", - йдеться в заяві.
"Беручи до уваги конституційні принципи захисту прав людини на особисте життя, його недоторканність, відпочинок в неробочий час, зазначеним мітингом здійсниться порушення зазначених особистих прав людини", - стверджують автори позову.
Як повідомлялося, раніше голова сільради Нових Петрівців Родіон Старенький заявив, що вирішив звернутися до суду щодо заборони акції через те, що вона може заважати його односельцям їхати на роботу. Він пропонував провести акцію на площі в центрі села.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас