Кучеренко: Єдині тарифи на ЖКП заведуть економіку в глухий кут — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кучеренко: Єдині тарифи на ЖКП заведуть економіку в глухий кут

Казна та Політика
342
Екс-міністр з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко вважає неправильним і економічно невигідним введення єдиних тарифів на послуги житлово-комунального господарства.
"Оголошення, що до початку опалювального сезону у нас буде єдиний тариф на все, що можна: на тепло, на воду, на утримання житла... це взагалі нонсенс, і на сьогоднішній день не просто неможливо, але й економічно невигідно, це приведе в глухий кут", - сказав він на прес-конференції.
На його думку, повинен існувати не єдиний тариф на послуги ЖКГ, а єдина методологія обчислення таких тарифів і контроль за її дотриманням.
Кучеренко вважає, що уряду потрібно відійти від політики і перейти до реального реформування житлово-комунальної галузі.
Як повідомлялося, 2 червня перший віце-прем'єр Андрій Клюєв повідомив, що Кабінет міністрів планує ввести єдині тарифи на послуги житлово-комунального господарства з початку опалювального сезону 2011-2012 року.
За його словами, наразі вже підготовлена ​​єдина методика розрахунку тарифи на послуги ЖКГ. За словами Клюєва, ставки тарифів по всій країні будуть однаковими.
Нагадаємо, Янукович доручив Кабміну розглянути відповідальність чиновників, які затягують вирішення питань щодо тарифів на житлово-комунальні послуги.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас