"Надра": оплата рахунків через систему електронної доставки "Портмоне" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Надра": оплата рахунків через систему електронної доставки "Портмоне"

Фондовий ринок
292
У рамках програми «Дійсний сервіс» користувачам платіжних карт банку «Надра» пропонується послуга по прийому карток міжнародних платіжних систем MasterCard і Visa в оплату комунальних і інших послуг через систему електронної доставки й оплати рахунків «Портмоне». Цей проект реалізований разом з холдингом «Ефорс Груп», що з 2002 року виділився з департаменту електронного бізнесу холдингу «Мікро». Банк “Надра” виступає головним фінансовим партнером проекту.
Зареєструвавши себе на сайті Портмоне, Ви можете оплачувати комунальні послуги, здійснювати оплату за телефон, послуги міжміського зв'язку, квартиру, електроенергію й інші платежі, перелік яких постійно розширюється.
Завдяки системі «Портмоне» Ваші тимчасові витрати на оплату рахунків будуть зведені до декількох хвилин. Для цього Вам необхідно мати платіжну картку банку «Надра», а також доступ у Internet вдома чи на роботі. Завдяки цьому Ви значно скоротите час, затрачуваний на стандартне обслуговування в ощадній касі, а також завжди зможете одержувати інформацію про виставлених Вам рахунках. Дані послуги надаються користувачам платіжних карт банку «Надра» безкоштовно.
За матеріалами: Надра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас