Тимошенко прогнозує незабаром відставку Азарова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко прогнозує незабаром відставку Азарова

1672
Перед виборами у Верховну Раду президент України Віктор Янукович відправить главу уряду Миколу Азарова у відставку, списавши на нього всі економічні провали.
Про це екс-прем’єр-міністр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила в ефірі одного з телеканалів, повідомляє прес-служба телеканалу.
Тимошенко підкреслила, що вже зараз різні відомства починають перекидати один на одного провину за погіршення стану справ в економіці, про що, зокрема, свідчить лист глави Нацбанку Сергія Арбузова про стурбованість НБУ стрімкою інфляцією. За її словами, в цьому листі фактично вказується, що економічна ситуація в Україні може піти за "білоруським сценарієм".
"Вони взялись їсти один одного. Янукович приводить уряд на чолі з Азаровим і говорить про те, що Азаров несе за все відповідальність", - сказала екс-прем’єр.
Вона також відзначила, що Янукович, що володіє зараз всіма правами і повноваженнями, "хоче ближче до парламентських виборів звільнити Азарова, відвести всю незадоволеність людей, нібито це Азаров винен, і сам вийти на парламентські вибори, накинувши виборцям по 20 грн. до пенсій і зарплат".
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас