Град завдав Сімферополю збитків на 3 мільйони гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Град завдав Сімферополю збитків на 3 мільйони гривень

Казна та Політика
147
Надзвичайні погодні умови - град зі зливою - 1 червня в Сімферополі, за попередніми підрахунками, завдали місту збитків на суму більше 3 мільйонів гривень, заявив мер міста Віктор Агеєв.
Як повідомляє прес-служба міськвиконкому, Агєєв зазначив, що град діаметром до 60 міліметрів пошкодив 177 будинків з м'якою покрівлею та 114 будинків з шиферним дахом. Крім того, був розбитий шифер на покрівлі гуртожитку медпрацівників.
За його словами, відбулося затікання покрівлі в 2-ї дитячої, 2-й і 3-ї міських поліклініках, 6-ї міської лікарні швидкої допомоги та дитячої стаціонарної лікарні. За попередніми підрахунками, у будинках міста розбито порядку 238 кв.м стекол.
Крім того, через руйнування градом покрівлі будинків залито 119 квартир, а також архів у 2-му пологовому будинку, підтоплено будівлю консульства Литви. Град обірвав 7 проводів, в деяких районах міста жителі на короткий час залишилися без електроенергії. За словами мера, всі служби міста спрацювали злагоджено й оперативно. У четвер планується відновити подачу електрики в район Ак-Мечеть. Подача води здійснювалася без перебоїв.
Агєєв також повідомив, що в міській раді створено спеціальну комісію, яка займається ліквідацією наслідків і уточненням розміру шкоди місту. "Всі служби в оперативному режимі займаються ліквідацією наслідків стихії та усуненням несправностей", - сказав він, додавши, що в програму святкування Дня міста жодних змін, у зв'язку з погодними умовами, вноситися не буде.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас